Looking For Anything Specific?

Αφγανιστάν : Drjbmw61iaj7lm - Στο αφγανιστάν βρισκόμαστε πλέον στο τέλος ενός 20ετούς πολέμου χωρίς όμως να έχουν εκπληρωθεί οι πολιτικοί στόχοι για τους οποίους έγινε.

Αφγανιστάν : Drjbmw61iaj7lm - Στο αφγανιστάν βρισκόμαστε πλέον στο τέλος ενός 20ετούς πολέμου χωρίς όμως να έχουν εκπληρωθεί οι πολιτικοί στόχοι για τους οποίους έγινε.. Χωρίς απόφαση για το αφγανιστάν ολοκληρώθηκε η σύνοδος του νατο. Αξιωματούχοι που εργάζονται στο προξενείο της ινδίας στην πόλη κανταχάρ του αφγανιστάν επέστρεψαν στην πατρίδα τους καθώς. Πολιτικοί αναλυτές έχουν ορίσει τον πόλεμο στο αφγανιστάν ως την αρχή του τέλους για τη σοβιετική ένωση, τη σύρραξη που την αποδυνάμωσε και οδήγησε στη διάλυσή της. Οι ταλιμπάν εισήλθαν στην καμπούλ την κυριακή και διέταξαν τις δυνάμεις τους να παραμείνουν λίγο έξω από την. Ο isis παραμένει ισχυρή δύναμη στη χώρα.

Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:59. Εντείνονται οι μάχες στο αφγανιστάν με τρεις μεγαλουπόλεις να απειλούνται από τις ρίψεις βομβών ανάμεσα. Στο αφγανιστάν βρισκόμαστε πλέον στο τέλος ενός 20ετούς πολέμου χωρίς όμως να έχουν εκπληρωθεί οι πολιτικοί στόχοι για τους οποίους έγινε. تاریخ افغانستان, ταρίχ ε αφγκανιστάν, παστού: «η κατάσταση στο αφγανιστάν εξελίσσεται ραγδαία και θέτει σοβαρές προκλήσεις στην ικανότητά μας να εγγυηθούμε την ασφάλεια της αποστολής μας», λέει ο υπουργός εξωτερικών μαρκ γκαρνό.

V4otiksd9b78im
V4otiksd9b78im from www.tanea.gr
Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:59. Εντείνονται οι μάχες στο αφγανιστάν με τρεις μεγαλουπόλεις να απειλούνται από τις ρίψεις βομβών ανάμεσα. «η κατάσταση στο αφγανιστάν εξελίσσεται ραγδαία και θέτει σοβαρές προκλήσεις στην ικανότητά μας να εγγυηθούμε την ασφάλεια της αποστολής μας», λέει ο υπουργός εξωτερικών μαρκ γκαρνό. Ο πρεσβευτής της βρετανίας αναχωρεί εντός της ημέρας. Στο αφγανιστάν βρισκόμαστε πλέον στο τέλος ενός 20ετούς πολέμου χωρίς όμως να έχουν εκπληρωθεί οι πολιτικοί στόχοι για τους οποίους έγινε. Αυτό θα μπορούσε να γίνει δυνάμει νέας εντολής. Τουλάχιστον 40 νεκροί από εκρήξεις κοντά σε σχολείο στην καμπούλ

Η κουντούζ έπεσε στα χέρια των ταλιμπάν ;

Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν σήμερα στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την. Χωρίς απόφαση για το αφγανιστάν ολοκληρώθηκε η σύνοδος του νατο. Οι γυναίκες με τα όπλα στα χέρια, παρελαύνουν κατά εκατοντάδες στους δρόμους πόλεων του βόρειου και κεντρικού αφγανιστάν. Δολάρια για να αντιμετωπιστούν επείγουσες ανάγκες μεταναστών το τατζικιστάν είναι έτοιμο να υποδεχθεί ως και 100.000 πρόσφυγες «φύγετε άμεσα από το αφγανιστάν» η φινλανδία ξεκίνησε την απομάκρυνση περίπου 130 υπαλλήλων της πρεσβείας της στο αφγανιστάν, την ώρα που η ολλανδία αναμένεται να προχωρήσει και αυτή στην ίδια κίνηση. «η κατάσταση στο αφγανιστάν εξελίσσεται ραγδαία και θέτει σοβαρές προκλήσεις στην ικανότητά μας να εγγυηθούμε την ασφάλεια της αποστολής μας», λέει ο υπουργός εξωτερικών μαρκ γκαρνό. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες. Οι υπουργοί άμυνας του νατο αποφάσισαν ότι θα ενισχύσουν την παρουσία της συμμαχίας στο ιράκ, από 500 σε 4.000 άτομα και. Τουλάχιστον 40 νεκροί από εκρήξεις κοντά σε σχολείο στην καμπούλ Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:59. Εντείνονται οι μάχες στο αφγανιστάν με τρεις μεγαλουπόλεις να απειλούνται από τις ρίψεις βομβών ανάμεσα. Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν καθώς οι ταλιμπάν μπήκαν στην πρωτεύουσα καμπούλ, ολοκληρώνοντας την ταχύτατη επέλασή τους στη χώρα. Ο πρεσβευτής της βρετανίας στο αφγανιστάν πρόκειται να έχει εγκαταλείψει τη.

Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής ενωσης αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο. د افغانستان اسلامي جمهوریت (da afġānistān islāmī jomhoriyat') είναι μία χώρα στη νότια κεντρική ασία. Ο πρεσβευτής της βρετανίας αναχωρεί εντός της ημέρας. Με φόντο την οριστική αποχώρηση και των τελευταίων αμερικανικών στρατευμάτων στις 31 αυγούστου, άραγε η ζωή των αφγανών έχει σημάδια βελτίωσης; Κάποιες φωτογραφίζονται και ανεβάζουν τις.

Jqtcmthq Ga4bm
Jqtcmthq Ga4bm from i1.prth.gr
Με φόντο την οριστική αποχώρηση και των τελευταίων αμερικανικών στρατευμάτων στις 31 αυγούστου, άραγε η ζωή των αφγανών έχει σημάδια βελτίωσης; Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:59. Οι υπουργοί άμυνας του νατο αποφάσισαν ότι θα ενισχύσουν την παρουσία της συμμαχίας στο ιράκ, από 500 σε 4.000 άτομα και. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι, σύμφωνα με τον πρώην. Πάνω από 40 τραυματίες σε συγκρούσεις στα περίχωρα της καμπούλ. Οι ταλιμπάν διαμηνύουν ότι θα συνεχίσουν τον πόλεμο αν παραμείνουν ξένα στρατεύματα στη χώρα. Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν καθώς οι ταλιμπάν μπήκαν στην πρωτεύουσα καμπούλ, ολοκληρώνοντας την ταχύτατη επέλασή τους στη χώρα. Protagon team 8 ιουλίου 2021, 21:00.

Η βία καταγράφει επίσης αύξηση στο πολύπαθο αφγανιστάν, καθώς οι ταλιμπάν επιδιώκουν να ανατρέψουν τη στηριζόμενη από τις ηπα κυβέρνηση και να επιβάλουν ξανά τον ισλαμικό νόμο μετά την.

Στο αφγανιστάν βρισκόμαστε πλέον στο τέλος ενός 20ετούς πολέμου χωρίς όμως να έχουν εκπληρωθεί οι πολιτικοί στόχοι για τους οποίους έγινε. Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν σήμερα στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την. Το αφγανιστάν, επίσημα ισλαμική δημοκρατία του αφγανιστάν (περσικά: «η κατάσταση στο αφγανιστάν εξελίσσεται ραγδαία και θέτει σοβαρές προκλήσεις στην ικανότητά μας να εγγυηθούμε την ασφάλεια της αποστολής μας», λέει ο υπουργός εξωτερικών μαρκ γκαρνό. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:59. Τουλάχιστον 40 νεκροί από εκρήξεις κοντά σε σχολείο στην καμπούλ Με φόντο την οριστική αποχώρηση και των τελευταίων αμερικανικών στρατευμάτων στις 31 αυγούστου, άραγε η ζωή των αφγανών έχει σημάδια βελτίωσης; د افغانستان اسلامي جمهوریت (da afġānistān islāmī jomhoriyat') είναι μία χώρα στη νότια κεντρική ασία. Πώς είναι η ζωή μετά από 20 χρόνια πολέμου; Οι ταλιμπάν διαμηνύουν ότι θα συνεχίσουν τον πόλεμο αν παραμείνουν ξένα στρατεύματα στη χώρα. Η τουρκία είναι διατεθειμένη να εγγυάται τη φύλαξη του αεροδρομίου της καμπούλ και μετά την αποχώρηση των στρατευμάτων του nato. Η βία καταγράφει επίσης αύξηση στο πολύπαθο αφγανιστάν, καθώς οι ταλιμπάν επιδιώκουν να ανατρέψουν τη στηριζόμενη από τις ηπα κυβέρνηση και να επιβάλουν ξανά τον ισλαμικό νόμο μετά την. تاریخ افغانستان, ταρίχ ε αφγκανιστάν, παστού:

Με φόντο την οριστική αποχώρηση και των τελευταίων αμερικανικών στρατευμάτων στις 31 αυγούστου, άραγε η ζωή των αφγανών έχει σημάδια βελτίωσης; Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν καθώς οι ταλιμπάν μπήκαν στην πρωτεύουσα καμπούλ, ολοκληρώνοντας την ταχύτατη επέλασή τους στη χώρα. Το αφγανιστάν, επίσημα ισλαμική δημοκρατία του αφγανιστάν (περσικά: Οι ταλιμπάν εισήλθαν στην καμπούλ την κυριακή και διέταξαν τις δυνάμεις τους να παραμείνουν λίγο έξω από την. Πάνω από 40 τραυματίες σε συγκρούσεις στα περίχωρα της καμπούλ.

Gbeg2ngfo8xklm
Gbeg2ngfo8xklm from www.capital.gr
Ο isis παραμένει ισχυρή δύναμη στη χώρα. Οι γυναίκες με τα όπλα στα χέρια, παρελαύνουν κατά εκατοντάδες στους δρόμους πόλεων του βόρειου και κεντρικού αφγανιστάν. د افغانستان اسلامي جمهوریت (da afġānistān islāmī jomhoriyat') είναι μία χώρα στη νότια κεντρική ασία. Κάποιες φωτογραφίζονται και ανεβάζουν τις. تاریخ افغانستان, ταρίχ ε αφγκανιστάν, παστού: Οι υπουργοί άμυνας του νατο αποφάσισαν ότι θα ενισχύσουν την παρουσία της συμμαχίας στο ιράκ, από 500 σε 4.000 άτομα και. Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν σήμερα στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την. Η ιστορία του αφγανιστάν (περσικά:

Στο αφγανιστάν βρισκόμαστε πλέον στο τέλος ενός 20ετούς πολέμου χωρίς όμως να έχουν εκπληρωθεί οι πολιτικοί στόχοι για τους οποίους έγινε.

Στο αφγανιστάν βρισκόμαστε πλέον στο τέλος ενός 20ετούς πολέμου χωρίς όμως να έχουν εκπληρωθεί οι πολιτικοί στόχοι για τους οποίους έγινε. Το αφγανιστάν, επίσημα ισλαμική δημοκρατία του αφγανιστάν (περσικά: د افغانستان تاريخ‎, ντα αφγκανιστάν ταρίχ) ως κράτους ξεκίνησε το 1747 με την ίδρυσή του από τον αχμάντ σαχ ντουρανί. Ένας αφγανός δημοσιογράφος ραδιοφώνου δολοφονήθηκε σε μια ενέδρα την παρασκευή (1/1) στην επαρχία γκορ στο κεντροδυτικό. د افغانستان اسلامي جمهوریت (da afġānistān islāmī jomhoriyat') είναι μία χώρα στη νότια κεντρική ασία. Η βία καταγράφει επίσης αύξηση στο πολύπαθο αφγανιστάν, καθώς οι ταλιμπάν επιδιώκουν να ανατρέψουν τη στηριζόμενη από τις ηπα κυβέρνηση και να επιβάλουν ξανά τον ισλαμικό νόμο μετά την. Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν καθώς οι ταλιμπάν μπήκαν στην πρωτεύουσα καμπούλ, ολοκληρώνοντας την ταχύτατη επέλασή τους στη χώρα. Ο πρεσβευτής της βρετανίας στο αφγανιστάν πρόκειται να έχει εγκαταλείψει τη. Κάποιες φωτογραφίζονται και ανεβάζουν τις. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής ενωσης αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο. Οι υπουργοί άμυνας του νατο αποφάσισαν ότι θα ενισχύσουν την παρουσία της συμμαχίας στο ιράκ, από 500 σε 4.000 άτομα και. Οι ταλιμπάν εισήλθαν στην καμπούλ την κυριακή και διέταξαν τις δυνάμεις τους να παραμείνουν λίγο έξω από την. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:59.

Posting Komentar

0 Komentar